menu Home
Egyéb kategória

Megújult rádiónk weboldala!

admin | 2021.06.10.

A nyári felfrissülés érdekében a Szünet Rádió weboldala teljesen újradolgozásra került. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a nyár a megújulások terén sok mindent fog még rejtegetni. 🙂

Az új weboldal teljes mértékben még nem áll készen a használatra, mivel jelenleg is még készülőben van.

Hamarosan még több információ, addig is jó rádiózást kívánunk! 🙂

Weisz Mátyás

Written by admin

Comments

This post currently has 14 comments.

 1. Péter

  2021.06.21. at 20:01

  Helló Srácok! Két napja bukkantam rá a Szünet rádióra. Gratulálok a zenei szerkesztőnek. Nagy merítésből válogat, a sorrendet harmonikusan rakja össze. Összegezve: Jók vagytok, személyemben lett egy törzs hallgatótok. További sok sikert kívánok. Üdvözlettel, Péter.

 2. Péter

  2021.06.23. at 20:36

  Helló Matyi! A zenei szerkesztésed továbbra is kitűnő. Ma, 19:42-kor, lejátszottad a „Nem vagyok Bond” című zeneszámot. Ezzel kapcsolatban, ha nincs akadálya, a közvetlen e-mail címedre küldök egy mp3 állományt. Ha tetszik, csinálj egy sokkal jobb mixet. Az ADMIN felületen jelezd vissza, ha mehet. Üdv, Péter.

 3. Péter

  2021.06.30. at 04:01

  Működik ez a weblap? Egyáltalán, hallgatja rajtam kívül még valaki ezt a rádiót? Egyébként, mindegy is. A zene továbbra is briliáns!

 4. Dj Najroda

  2021.07.01. at 13:53

  Szia Matyi!
  Írtam neked még május környékén egy e-mailt de úgy tűnik nem láttad. Ha esetleg nem ment át akkor szólj és elküldöm újra.
  Üdv, Adorján

 5. Péter

  2021.07.06. at 14:45

  Helló Matyi!
  Továbbra is a zenei szerkesztés az, amelyről felső fokon nyilatkozhatok. Ezen zenei szerkesztés egyik következménye, hogy 6-8 órás folyamatos hallgatás után sem válik unalmassá a műsor. Működik háttér-rádiózásként úgy, hogy 2-3 zeneszám után muszáj fölhúznom a hangerőt 90 dB hallgatási szintre, (ez mért adat!) mert már megint egy kedvenc szólalt meg. A széles zenei struktúra másik következménye, hogy szerethetővé válik a Szünet rádió, mint intézmény. Ezen eredmények mögött sok háttérmunka lehet, melyért téged illet elismerés.
  Nyilvánvaló, hogy az arculaton még van mit csiszolni. Hogy mik ezek? Okos srác vagy, ezekre magad is rá fogsz jönni. Érdeklődéssel várom a nyár folyamán bekövetkező változásokat. További sok sikert kívánok, a saját szlogenemmel búcsúzva: Szüntelenül a Szünet rádió szünetmentes adását hallgatom!
  Üdv, Péter Kiskunfélegyházáról.

Leave a Reply


 • play_circle_filled

  Szünet Rádió – Átlagos minőség

 • play_circle_filled

  Szünet Rádió – Magas minőség

 • play_circle_filled

  Szünet Rádió – Közepes minőség

 • play_circle_filled

  Szünet Rádió – Alacsony minőség [Mobilnethez]

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play